tirsdag den 1. november 2011

Strækmærker - Nej Tak :-)

Tørrede min krop efter et lækkert bad og kiggede i spejlet – kunne min hud virkelig holde til mere? Kunne min mave virkelig blive større uden at revne? Og der var stadig flere uger til min fødsel.  Smøre smøre. På med  Paul Penders bodylotion og  så krydsede jeg ellers fingre.

Please lad mig slippe for strækmærker, på maven, på brysterne, på lårene. Ja strækmærker af enhver slags. Hold nu op Anna, sagde jeg til mig selv. Det er helt normalt at få strækmærker. Det vigtigste er da, at baby er sund og rask…. Jajaja, men jeg er slet ikke parat til at giv slip på min unge krop og min glatte hud…. Stop nu Anna, har du ikke andre problemer at tænke på? Og husk lige på, at strækmærker jo ikke ligefrem er en trussel mod din karriere.  Nej, men …

Ugerne gik, jeg fødte min lille solstråle … og jeg fik INGEN strækmærker. Ikke en eneste lillebitte strækmærke fik mærket min hud J. Var jeg bare heldig? Skyldtes det mine gener eller skal jeg sende en tak til Paul Penders?

Det er jo ikke til at vide, men det er i hvert fald værd at kaste sig over Paul Penders produkter. De er lækre, velduftende og sunde. Jeg blev Ambassadør for Paul Penders økologiske produkter i starten af min graviditet i DK og efterfølgende er jeg blevet firmaets Ambassadør i Kina.

Paul Penders har også produkter til babyer, som jeg bruger til Alba. J. Når Alba er i bad, sparker hun af fryd, plasker med armene og har det hylende morsomt. Hun mærker ingen svie når vandet med Paul Penders Baby Shower Gel rammer hende lige i øjnene…. Hun elsker at bade og hendes hud (for)bliver blød, ren og lækker.

Paul Penders produkter er fantastiske J  og kan købes her:

Love, Anna

2 kommentarer:

  1. Fin blog, jeg er fast læser.

    Måske vi kunne følges? :-)
    Luanahg.blogspot.com

    SvarSlet
  2. For det første, stor fan! Din musik rør mig.
    Er fast følger. Håber du vil kigge forbi.
    Knus N <3
    http://nadinesofierevsbech.blogspot.com/

    SvarSlet