Loading...

søndag den 5. juni 2011

Fabulous D-A-D

Var til D-A-D-KONCERT i går aftes og blev blæst omkuld. Fuck hvor er de gode og holy moly hvor har Jesper Binzer en helt igennem fantastisk stemme … sprød, skarp og maskulin.

(Der er nu noget opløftende, ja vitaliserende, når en mand lyder som en mand!!!)

D-A-D har altid været i mit liv og i mine søstre og mors liv.

Min storesøster Inez meldte sig ind i D-A-D ’s Fanclub, da hun var 8 år og skrev fanbreve til dem. Jeg husker, hvor ellevild hun blev, da hun fik svar – vi sprang rundt i stuen af glæde – og juleaften kom der en gave til hende fra selveste D-A-D med deres logo på. Det var det største. Min store søster Marika, som må ha’ været omkring 14/15 år var vild med bassisten og erklærede, at han var verdens lækreste. J

Søndagsrengøring. Altid om søndagen. Vi boede i en stor herskabslejlighed. Min storesøster var lige flyttet hjemmefra, jeg var 10 år gammel og havde overtaget hendes værelse – det største. Ikke helt til mine ældre søskendes tilfredshed. Men det ville min mor ikke høre på. Der skulle være plads til mine trommer og mit keyboard.  Jeg elskede søndage og jeg elskede rengøringsdagen. Min mor skruede op for anlægget. D-A-D drønede ud af anlægget.  Så var der fest. Indimellem lagde min mor kluden fra sig og dansede jazzballet i stuen. Inez og jeg elskede det og vi sprang også rundt i stuen.  (No wonder jeg slapper herligt af, når jeg selv gør rent i dag)J Ud af anlægget drønede bl.a. også Lars H.U.G., Savage Rose, Simply Red, Bamse. (Jeg snuppede altid min mors CD’er og lyttede intenst til dem inde på værelset. Jeg elskede gode sangstemmer. Dengang som nu.)

Da jeg udgav min allerførste Single ’P.Y.B. (Pretty Young Boy) for 11 år siden skulle jeg udfylde et formular til mit pladeselskab – som de skulle bruge til ungdomsblade og lignende: Yndlingsmad, -farve osv  og idoler.

Jeg husker tydeligt, at jeg skrev D-A-D og Aretha Franklin.

Jeg skulle vælge yndlingsvideoer til Boogie, da jeg var brudt igennem med Fuck Dig – og jeg valgte selvfølgelig  D-A-D.

Og alligevel føltes det i går aftes som om jeg hørte D-A-D og Jesper Binzers sublime vokal for første gang. SÅDAN!!!!! Det er live musik, når det er Allerbedst .
Kærlig musikhilsen, Anna

2 kommentarer:

  1. Feeedt! D-A-D er gode :)

    SvarSlet
  2. Ja, DAD er bare skønne! Stod HELT forrest da de spillede til grøn koncert sidste år.
    Kisses fra Freja fra frillersworld.blogspot.com

    SvarSlet