Loading...

onsdag den 18. maj 2011

Babyshower

I week-enden startede jeg en ny tradition i familien og blandt mine veninder. Jeg holdt en babyshowerfest for min familie, min kærestes familie og mine veninder.  Jo det var en NMA fest (No Man Aloud Fest).  J Og min kæreste var da også langt væk, han var på havet for at tage ’kørekort’ til at sejle. J

Jeg glædede mig som et lille barn til at vise dem barneværelset og stuen ovenpå, som min kæreste har renoveret. Det er blevet så godt og begejstringen var da også stor. Nåh, ihhh og åh, hvor er det bare godt, hvor er det sødt --- det var vi alle sammen enige om. Vi hyggede med lækker mad og frugtlagkager, som min mor og jeg havde dekoreret passende til lejligheden. (min mor og jeg og lagkager til fest er også en tradition J).

Indimellem pakkede jeg gaver ud og vi var fælles om begejstringen. Det slog mig, hvor godt de alle sammen kender mig. Deres valg af gaver – om det var babytøj, dynebetræk eller andet – faldt 100% i min smag.

Jeg er ikke en udpræget material girl, men nævner gaverne, fordi det her var noget specielt. Alle sammen havde købt gaver med hjertet og omtanke. Der var så meget kærlighed, så meget omsorg i handlingen, som rørte mig dybt. Jeg følte intens taknemlighed og kærlighed. Hvor er det bare stort at jeg har så mange kvinder i mit liv, som jeg kan dele min forventnings glæde med. Hvor er det bare betryggende at vide, at Lillepigen fødes ind i en privat verden af kærlighed.

Og ude i verden venter en hel del af mine fans på at hilse hende hjerteligt velkommen.  I feel blessed <3

Alle skulle gætte fødselstidspunkt, vægt, højde, hårfarve osv. Svarene er gemt og vi får se, hvem der vinder J

Jeg har i det hele taget opdaget, at jeg godt kan lide at have nogle (levende) traditioner i min tilværelse. Traditioner sikrer, at noget går igen. Og gentagelser kan være smukke og livsbekræftende og rumme nye opdagelser. De bliver nemlig aldrig som sådan til gentagelser. Bestemte handlinger går igen, ja, men jeg indgår i dem ud fra, hvor jeg befinder mig i nuet.

Måske jeg også er glad for nogle traditioner, fordi mit liv i høj grad er præget af uforudsigelighed. Som selvstændig og udøvende musiker sættes rammerne for min musikalske udfoldelse hele tiden på ny.
Det er glæden og udfordringen ved selv at skulle tegne vejen op. Nogle gange går det stejlt op ad bakke, andre gange er jeg flyvende med stærk vind i ryggen.

Lige nu er jeg i en dobbelt skabende proces. Jeg er i gang med at skabe en base, et hjem sammen med min kæreste og jeg har (som altid) mange ideer og musikalske drømme, jeg stræber mod at virkeliggøre. Jeg er i gang J Vi får også brug for et mobilt hjem, når jeg skal ud at spille og rejse, når lillepigen er kommet til verden.  Jeg er fuld af optimisme. Det klarer jeg/vi J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar